Holzhauser blij met parcours Beerschot: “Op basis daarvan een verdiende winnaar”

Holzhauser blij met parcours Beerschot: “Op basis daarvan een verdiende winnaar”

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 10:33do 14-01-2021 om 10:33

Raphael Holzhauser werd tweede in de verkiezing van de Gouden Schoen. De middenvelder van Beerschot heeft dit seizoen elf doelpunten en tien assists. Na afloop was hij een tevreden man en feliciteerde hij winnaar Lior Refaelov (Antwerp).

Holzhauser is tevreden. “December was door omstandigheden inderdaad een beetje minder, maar over heel dit seizoen bekeken zit ik aan elf goals en tien assists. Veel meer kon ik niet doen. Toch voel ik me zeker niet te ontgoocheld. De trots overheerst, honderd procent zeker.”

“Had je me een jaar geleden - toen we met Beerschot nog in tweede klasse voetbalden - gezegd dat ik nu hier zou staan, dan had ik dat niet geloofd. Het parcours dat ik samen met heel de ploeg heb kunnen afleggen, is gewoon fantastisch”, zegt Holzhauser aan Het Laatste Nieuws.

Refaelov
Holzhauser toonde zich ook sportief en feliciteerde Gouden Schoen Refaelov, die nota bene bij grote rivaal Antwerp speelt. “Ik ben blij voor Lior. Vooral met zijn prestaties in de Europa League maakte hij indruk. Onder andere op basis daarvan is hij een verdiende laureaat.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws