Breaking news

Antwerp FC werkt aan komst van Gaich: "Maar het is nog niet definitief"

Lukaku maakt Anderlecht-fans blij: “Ik keer terug op een zo goed mogelijke manier”

Lukaku maakt Anderlecht-fans blij: “Ik keer terug op een zo goed mogelijke manier”

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 09:12do 14-01-2021 om 09:12

Romelu Lukaku werd verkozen als de Beste Belg in het Buitenland. Na twee keer Thibaut Courtois, twee keer Kevin De Bruyne en drie keer Eden Hazard was het eindelijk de beurt aan de spits van Internazionale die nog altijd een warm hart toedraagt aan RSC Anderlecht.

Lukaku is vereerd met de trofee. “Een hele eer om tussen die namen te staan”, zegt Lukaku aan Het Laatste Nieuws. “Vooral omdat het spelers zijn waarvan ik veel geleerd heb. Het is dankzij hen dat ik hier nu sta. Ik voel me op dit moment van mijn carrière prima. Zowel bij de Duivels als bij Inter, waar de coach alles in functie van mij ziet.”

“Ik vind dat we bij de Duivels als ploeg meer matuur zijn”, vervolgt hij. “Op het WK in Rusland werden we geroemd om ons mooi voetbal, maar die verloren halve finale tegen Frankrijk was toch een les. Dat we ook lelijke matchen moeten winnen. Dat hebben we in de voorbije Nations League toch getoond. Niet altijd even goed gespeeld, wel telkens gewonnen.”

Anderlecht
Lukaku wil nog steeds ooit terugkeren bij Anderlecht. De spits wil dit niet doen als versleten speler. “Ik heb altijd gezegd dat ik bij mijn club, bij Anderlecht dus, zal eindigen. Op een zo goed mogelijke manier, niet als versleten speler. We zien wel wat de toekomst brengt. Het belangrijkste is dat ik mijn ambities heb, bij Inter en bij de Duivels.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws