Gouden Schoen Refaelov spreekt over toekomst bij Antwerp: “Alle opties open”

Gouden Schoen Refaelov spreekt over toekomst bij Antwerp: “Alle opties open”

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 07:00do 14-01-2021 om 07:00

Lior Refaelov heeft de Gouden Schoen binnengehaald. Na afloop reageerde de middenvelder van Antwerp op het winnen van de prestigieuze prijs. Ook zijn toekomst bij de club werd aangehaald.

“Dit betekent erg veel voor mij”, citeert Het Laatste Nieuws Refaelov. “Maar ik kon het niet zonder iedereen in de club. Of ik dit verwacht had? Je moet er altijd in geloven, maar de concurrentie vanavond was te duchten. Ik was nerveus, mijn hart klopte in mijn keel. De laatste individuele trofee die ik won, was nog in Israël.”

“Maar dit betekent nog zoveel meer: de hoogste individuele trofee, in een competitie waarin het niveau nog een stuk hoger ligt... Dit is voor iedereen die Antwerp een warm hart toedraagt. De fans, het management, de voorzitter die zoveel investeert. Het is belangrijk om te benadrukken dat dergelijke prijs komt na het succes van de hele ploeg en niet omgekeerd. Hopelijk open ik nu de deur voor andere Antwerp-spelers om in mijn voetsporen te treden.”

Toekomst?
Refaelov praat momenteel met Antwerp over een nieuw contract, maar de middenvelder houdt alle opties open. “De gesprekken met Luciano (D’Onofrio, red.) zijn opgestart, het gaat de goeie richting uit. Ik denk dat het snel in orde komt, want ik wil graag blijven. Als er aanbiedingen komen? Ik wil alle opties open houden, maar het hoofddoel is hier blijven. We zijn hier graag en we hebben hier nog veel werk.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Refaelov bij Antwerp blijven?

(284 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws