Lukaku Beste Belg in het Buitenland, Conte maakt prijs per ongeluk stuk

Lukaku Beste Belg in het Buitenland, Conte maakt prijs per ongeluk stuk

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 22:45wo 13-01-2021 om 22:45

Romelu Lukaku is verkozen tot Beste Belg in het Buitenland. De aanvaller van Inter haalde het voor Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois.

In Italië werd Lukaku met een onverwachte videoboodschap op de hoogte gebracht dat hij de prijs gewonnen had. Toen het filmpje afgelopen was, kwam Antonio Conte hem de prijs overhandigden. De trainer van Inter maakte per ongeluk de award stuk. "Die prijs moest ooit stuk gaan. Het zou de trainer zijn of mijn zoontje die het ging doen. Het was de trainer", lachte Lukaku.

Lukaku won nooit de Gouden Schoen, maar is wel blij hoe zijn loopbaan nu gaat. "Bij Inter heb ik een trainer die de ploeg in mijn dienst laat spelen. Ik hoop nog beter te worden bij Inter en de Rode Duivels om onze doelen te halen. Het is tijd om een prijs te winnen met België. We groeien als team. Na Frankrijk leerden we dat we ook lelijke matchen moeten winnen. We gaan erop vooruit."

De top vijf van Beste Belg in het buitenland bestond in volgorde uit: Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois, Dries Mertens en Youri Tielemans.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Lukaku de verdiende winnaar?

(101 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws