Kompany wil Vlap niet afschrijven bij Anderlecht: Ik maak een objectieve analyse

Kompany wil Vlap niet afschrijven bij Anderlecht: "Ik maak een objectieve analyse"

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 20:50wo 13-01-2021 om 20:50

Michel Vlap beleeft moeilijke weken bij RSC Anderlecht. Afgelopen weekend viel de Nederlander -ondanks de vele afwezigen- opnieuw naast de kern. Vincent Kompany weigert hem voorlopig af te schrijven.

Anderlecht heeft op dit moment nood aan spelers die kansen kunnen afmaken. Momenteel moet het allemaal van Nmecha komen. Vlap is in principe iemand die vrij makkelijk scoort, maar toch krijgt hij amper kansen. "Ik begrijp helemaal dat de buitenwereld zich er vragen over stelt dat hij niet speelt, maar ik ben degene die het meest met de jongens omgaat", vertelde Kompany over Vlap aan Het Nieuwsblad. "Ik kijk naar alles, op en naast het veld, en maak een objectieve analyse."

De Nederlandse middenvelder begint stilaan genoeg te krijgen van de situatie. Na zijn niet-selectie tegen Oud-Heverlee Leuven zou Vlap beslist hebben om andere oorden op te zoeken. Daar is Kompany voorlopig niet van op de hoogte. "Tot een speler mij zelf komt melden dat hij vertrekt, blijft hij voor mij deel van Anderlecht en komt hij dus in aanmerking om een rol te vertolken voor ons", besloot de coach van paars-wit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws