'RSC Anderlecht wil afscheid nemen van dure aankoop'

'RSC Anderlecht wil afscheid nemen van dure aankoop'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 17:10wo 13-01-2021 om 17:10

RSC Anderlecht haalde woensdagmiddag op huurbasis Majeed Ashimeru, de middenvelder van Red Bull Salzburg wordt gehuurd tot het einde van het seizoen. Anderlecht bedwong ook een aankoopoptie voor de energieke middenvelder. Ook langs uitgaande zijde staat er nog iets te gebeuren bij RSC Anderlecht, dat meldt La Dernière Heure. Zo kan Bubacar Sanneh op zoek naar een nieuwe club.

Sanneh werd 2,5 jaar geleden naar Brussel gehaald voor maar liefst 8 miljoen euro. De centrale verdediger kon nooit echt zijn stempel drukken en belandde al snel op de achtergrond. Hij werd uitgeleend aan Göztepe (de nieuwe club van Petr Zulj) en KV Oostende, maar ook door kon de verdediger geen indruk nalaten. Sanneh is voor RSC Anderlecht een dure speler want zijn loon zou zo'n 800.00EUR bruto per jaar bedragen. Dat is veel als we weten dat Anderlecht aan het saneren is.

Enkele ploegen tonen belangstelling in de dienste van Sanneh, zo werd STVV genoemd, maar dat is voorlopig niet concreet. Volgens Deense medium zou er ook interesse zijn vanuit Denemarken. Sanneh ligt in principe nog tot medio 2023 onder contract bij Anderlecht en traint momenteel mee met de B-kern.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws