'Voormalige sterkhouder van Ajax kan rekenen op interesse uit Brugge'

'Voormalige sterkhouder van Ajax kan rekenen op interesse uit Brugge'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 15:00wo 13-01-2021 om 15:00

Club Brugge heeft deze transferperiode al stevig uitgepakt met de komst van Bas Dost en Stefano Denswil. Twee ervaren spelers met een verleden in Nederland. Zij zijn mogelijk ook niet de enige met een Nederlands verleden die nog richting Brugge trekken.

Zo geeft Gianluca Di Marzio aan dat Lasse Schöne naar België kan verhuizen. De 34-jarige middenvelder is momenteel een vrije speler nadat hij een week geleden zijn contract bij Genoa liet ontbinden. Nu toont een niet nader genoemde ploeg uit Brugge interesse in de Deense middenvelder, die in het verleden nog uitkwam voor Ajax, Heerenveen, De Graafschap en NEC.

Het is daarmee nog niet duidelijk of Club Brugge of Cercle Brugge de Brugse ploeg in kwestie is. Zowel Club als Cercle zouden de ervaring van Schöne kunnen gebruiken. Bij Club Brugge moet Schöne dan de concurrentie aangaan met Ruud Vormer, Mats Rits en Eder Balanta. Bij Cercle Brugge zou Schöne de Verenigings dan weer met helpen in de degradatiestrijd.

België is echter niet de enige mogelijke bestemming voor Schöne. Ook het Italiaanse Fiorentina wordt gelinkt aan de middenvelder.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws