Nog geen oplossing voor Avenatti: ‘Spits weigert KV Mechelen en Spaanse club’

Nog geen oplossing voor Avenatti: ‘Spits weigert KV Mechelen en Spaanse club’

13-01-2021 11:15 Laatste update: 14-01-2021 08:45
16

Joao Klauss is zo goed als zeker een Standard-speler, het is enkel wachten op de officiele aankondiging. Dat is ook slecht nieuws voor Obbi Oulare en Felipe Avenatti, beide spitsen worden naar de uitgang geduwd. Zowel Oulare als Avenatti tonen zich echter erg kieskeurig.

Een geheim is het allerminst dat Standard liefst zowel Oulare als Avenatti deze winter nog van de hand weet te doen. Al verschillende ploegen toonde interesse, beide spelers zijn echter niet bereid eender waar te tekenen. Zo meldt Het Belang van Limburg dat Oulare een aanbieding van Barnsley naast zich heeft neergelegd. Dat is een Engelse tweedeklasser.

Avenatti kan dan weer rekenen op Belgische interesse, de Uruguayaan lijkt echter niet bereid om in te leveren. Voor zowel Zulte Waregem als KV Mechelen bleek hij te duur. Avenatti zelf zou inmiddels de voorkeur geven aan een vertrek richting Spanje of Italië, of er ook wederzijdse interesse bestaat is echter de vraag.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat er nog geen oplossing is gevonden voor Felipe Avenatti. De aanvaller weigerde eerder al KV Mechelen en nu schoof het ook een huuraanbieding van de Spaanse tweedeklasser FC Cartagena van de baan.