OHL-man van 14 miljoen kan niet wachten: Het ging allemaal heel snel

OHL-man van 14 miljoen kan niet wachten: "Het ging allemaal heel snel"

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 21:01di 12-01-2021 om 21:01

Oud-Heverlee Leuven kon deze transferperiode al stunten met de komst van Filip Benkovic. De verdediger, die in het verleden nog meer dan tien miljoen euro heeft gekost, wordt door Leicester City verhuurd aan OHL. Hij kijkt alvast uit naar zijn avontuur in ons land.

Benkovic werd dit seizoen al verhuurd aan Cardiff City, maar kwam daar amper aan bod. "Hier wil ik een nieuwe start nemen en mijn beste vorm terugvinden", zegt Benkovic op de clubsite van OHL.

"Het ging allemaal erg snel. Ik had zelfs geen tijd om mijn beslissing door te spreken met Andy King en Josh Eppiah. De ambities van deze club en het gesprek met de coach overtuigden me om deze stap te zetten", geeft Benkovic aan.

De Belgische competitie is Benkovic zeker ook niet onbekend. "Ik volg het Belgisch voetbal al vrij lang. In Kroatië krijgen we vaak beelden te zien van de Jupiler Pro League. Ik wist dus al dat deze competitie veel jonge, talentvolle spelers herbergt. Zowel de intensiteit als het algemene niveau liggen best hoog. Dat kon ik zondag live zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws