Breaking news

Haalt Club Brugge vervanger voor Diatta? "Spelers om zijn vertrek op te vangen"

'Frankfurt vindt vervanger Dost, Duitse club haalt Jovic weg bij Real Madrid'

'Frankfurt vindt vervanger Dost, Duitse club haalt Jovic weg bij Real Madrid'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 18:04di 12-01-2021 om 18:04

Laatste update: dinsdag 12 januari 2021 om 18:27di 12-01-2021 om 18:27

Luka Jovic moet de nieuwe spits van Eintracht Frankfurt worden. Volgens Spaanse en Duitse media keert de 23-jarige Serviër na anderhalf jaar Real Madrid terug op het oude nest.

Jovic haalde in 2019 de halve finale van de Europa League met Eintracht Frankfurt en werd vervolgens voor 63 miljoen euro ingelijfd door Real Madrid. Veel indruk heeft hij echter niet gemaakt bij De Koninklijke. De international van Servië moest het voornamelijk doen met korte invalbeurten en kwam vooral in het nieuws door het negeren van coronaregels.

Nu staat hij voor een tijdelijke terugkeer bij zijn oude club, melden onder meer Marca en Sky Germany. Naar alle waarschijnlijkheid wordt er deze week nog een akkoord bereikt over een huurdeal tot het einde van het seizoen.

Dat nieuws heeft ook gevolgen voor Joshua Zirkzee. Eintracht Frankfurt zocht naar een alternatief voor de naar Club Brugge  vertrokken Bas Dost en dacht ook aan diens landgenoot, die mag vertrekken bij Bayern München. De vacature in de spitspositie zal dus ingevuld worden door Jovic.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws