Clement wanhoopt niet: “Ook bij Chelsea, Bayern, Real en PSG meegemaakt”

Clement wanhoopt niet: “Ook bij Chelsea, Bayern, Real en PSG meegemaakt”

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 17:27di 12-01-2021 om 17:27

Cercle Brugge zit in een serieuze dip. Groen-Zwart verloor al zeven keer op rij en neemt het woensdagavond op tegen Beerschot. Coach Paul Clement wanhoopt nog niet.

Cercle kampt met een drie op dertig en degradatiegevaar dreigt. Clement blijft kalm onder de situatie. “Bij elke club en op elk niveau waar ik werkte maakte ik al mindere periodes mee”, begint Clement aan Het Nieuwsblad. “Dat was zo bij de kleinere clubs maar ook bij Chelsea, Bayern, Real en PSG maakte ik dipjes mee, al moet ik toegeven dat ze wel iets minder lang duurden.”

“Bij Swansea zaten ze ooit in zak en as en in degradatiegevaar met 3 op 18, maar in de daaropvolgende vijf wedstrijden wonnen we vier keer en speelden we nog eens gelijk. We waren meteen gered en zo zie je maar dat het snel kan gaan. Bij Cercle kan dat ook als we er maar allemaal in geloven. Onze groep is jong maar talentvol en zelden liggen we onder. Meer zelfs, vaak zijn we zelfs de betere ploeg. Er is echt niet veel nodig om deze situatie te doen keren”, aldus Clement.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws