Vidarsson: Bij Royal Antwerp was het meer een aflevering van mooi en medogenloos'

Vidarsson: "Bij Royal Antwerp was het meer een aflevering van mooi en medogenloos'

11-01-2021 22:48 Laatste update: 14-01-2021 12:47
3

In Extra Time werd er weer veel besproken over de afgelopen speeldag van de Belgische hoogste voetbalklasse. Bij de momenten van de week keerde Arnar Vidarsson terug op de incidenten die er geweest waren met Didier Lamkel Zé en Royal Antwerp FC.

De analist van Extra Time vergeleek wat er gebeurde met Lamkel Zé en Antwerp met de soap van 'Mooi en Medogenloos'. "Die gast komt doodleuk met een truitje van Anderlecht binnengewandeld. Wil zich dan nog laten gelden door wat duw en trekwerk. We weten allemaal dat het licht soms volledig uit gaat bij die gast", zei Vidarsson. "Lamkel Zé bood wel zijn excuses aan maar niet gemeend volgens mij want hij keek tijdens het filmpje continu weg met zijn ogen. Ik vond het top de manier waarop de club en Sven Jacques gehandeld hebben. Je moet het maar doen in zo'n crisissituatie want plots staat daar een speler die amok maakt in een truitje van een rivaal."

Filip Joos pikte ook in op het verhaal van Lamkel Zé en vertelde een verhaal dat hij gehoord had van Gilles Swerts, de beloftentrainer van Royal Antwerp.. "Blijkbaar is Lamkel Zé voorbeeldig bij de beloften van Antwerp. Geef die bal en hij is gelukkig", geeft Joos mee. 

Ook de spelers die naar het buitenland trokken kregen het hard te verduren. "Die spelers zetten hun club en hun medespelers in het zak. Ze hebben al niet teveel spitsen maar toch trekken ze naar het buitenland. Dat is eigenlijk niet te verklaren", liet een verbaasde Vidarsson weten.