Sneller dan verwacht: 'Anderlecht krijgt overbodige speler nu al terug'

Sneller dan verwacht: 'Anderlecht krijgt overbodige speler nu al terug'

11-01-2021 16:05
6

MKE Ankaragücü heeft Luka Adzic niet meer nodig. Volgens Turkse bronnen stuurt de club hem meteen terug naar RSC Anderlecht.

MKE Ankaragücü wil zich de komende dagen roeren op de transfermarkt. Het klinkt dat het een nieuwe buitenlander wil aantrekken. Daarvoor moet er wel eerst eentje van de spelerslijst worden geschrapt. De keuze is op Adzic gevallen. 

In september waren Anderlecht en MKE Ankaragücü het eens geraakt over een huurdeal tot het einde van het seizoen. De Turken trekken nu dus vervroegd de stekker uit de deal.

In het begin van het seizoen kwam Adzic nog geregeld in actie bij MKE Ankaragücü, maar de laatste tijd kwam hij niet verder dan korte invalbeurten als hij de selectie al eens haalde. In 394 speelminuten verdeeld over elf competitieduels kwam de Servische spits niet tot scoren.

Bij Anderlecht heeft Adzic nog een contract tot medio 2022. Toch lijkt hij niet op een nieuwe kans te moeten rekenen. Er is één voordeel. Adzic speelde dit seizoen enkel voor MKE Ankaragücü en niet voor Anderlecht. Hij kan dus nog verhuurd worden aan een andere club.