Breaking news

Manchester City verovert zevende landstitel door verlies Manchester United

Mbokani (Antwerp) en co worden niet gespaard: Geen respect voor ploegmaats

Mbokani (Antwerp) en co worden niet gespaard: "Geen respect voor ploegmaats"

Gepubliceerd: maandag 11 januari 2021 om 16:20ma 11-01-2021 om 16:20

Royal Antwerp FC ging afgelopen weekend met zware 3-0 cijfers onderuit tegen KV Mechelen. Geen al te best debuut voor Frank Vercauteren, die geen beroep kon doen op andere Martin Hongla en Dieumerci Mbokani. Zij waren er niet bij omdat ze nog in quarantaine zaten nadat ze richting het buitenland trokken. Peter Vandenbempt haalt stevig uit.

Bij Sporza spaart de analist de afwezige spelers ook niet. "Het was natuurlijk zeer kwalijk dat Antwerp een reeks spelers moest missen, omdat ze tegen de regels van de club in toch naar het buitenland zijn geweest en dus in quarantaine moesten, zoals Mbokani, Ampomah, Mbenza en Hongla. Benavente was er wel bij, maar die had dan weer niet getraind", klinkt het.

"Ik vind dat een stuitend gebrek aan professionalisme, aan respect voor de club die je betaalt in deze zeer moeilijke coronatijden en geen respect voor je ploegmaats, die dat wel hebben gedaan. Misschien daarom dat er zo weinig zin in leken te hebben in Mechelen", geeft Vandenbempt aan.

Het resultaat was dus ook een zwak Antwerp. "Het was een onherkenbaar slap elftal, geen spirit of drive, geen agressiviteit - wat onder Bölöni en Leko toch het handelsmerk was geworden. Ook voetballend was het slap en zelfs een beetje vreemd dat ze ondanks de afwezigheid van Mbokani toch maar lange ballen bleven sturen op die kleine gelegenheidsspits Miyoshi. Dat was niet bepaald de beste optie, denk ik", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws