'AC Milan klopt aan bij Beerschot, dat geen rekening houdt met winters vertrek'

'AC Milan klopt aan bij Beerschot, dat geen rekening houdt met winters vertrek'

11-01-2021 12:00
1

K. Beerschot V.A heeft in zijn eerste wedstrijd dit jaar 1-1 gelijkgespeeld tegen KAA Gent. Het doelpunt voor de Ratten werd gescoord door Ismaila Coulibaly. De 20-jarige middenvelder maakte al indruk. Zoveel zelfs dat AC Milan het vizier op hem gericht heeft.

Het Laatste Nieuws schrijft dat Milan de Beerschot-middenvelder op het verlanglijstje staan heeft. Coulibaly was dit seizoen al op dreef met vijf doelpunten als defensieve middenvelder. De huurling van Sheffield United doet het zo goed dat hij de interesse van de leider uit de Serie A heeft opgewekt.

De belangstelling van Milan is niet klein, want de Italianen zouden reeds een bod uitgebracht hebben op Coulibaly. Bij Beerschot ligt de Malinees nog tot 2023 onder huurcontract, maar uiteraard beslist Sheffield wat er met Coulibaly gebeurt. Bij Beerschot verwachten ze dat de middenvelder het seizoen gewoon uitdoet op het Kiel.

Eerder raakte al bekend dat Milan ook de prestaties van Albert Sambi Lokonga op de voet volgt, al lijkt ook RSC Anderlecht niet happig op een vertrek deze winter.