Wat Mbokani en co hebben gedaan bij Antwerp is schandalig

"Wat Mbokani en co hebben gedaan bij Antwerp is schandalig"

11-01-2021 11:30
35

Antwerp verloor zondag kansloos van KV Mechelen met 3-0. The Great Old moest enkele sleutelspelers missen die de coronaregels hadden overtreden. Dat vindt Patrick Goots onaanvaardbaar.

"Het is simpel: de spelers die nu in quarantaine zitten omdat ze bewust de regels overtreden hebben, hebben niet alleen de club en de ploeg in de steek gelaten. Maar ook de fans én de samenleving", geeft Goots aan bij Gazet Van Antwerpen.

"Ik vind dat schandalig, dat net profvoetballers zo'n gedrag vertonen", benadrukt Goots. "Ze genieten van zoveel privileges om hun job toch te kunnen blijven uitoefenen én worden daar dan ook nog rijkelijk voor betaald. En dan toch nog lak hebben aan alles en iedereen. Dat is een bijzonder fout signaal en zeer onprofessioneel."

Volgens Goots wordt er bij Antwerp met twee maten en twee gewichten gewerkt. "Zonder goed te praten wat Lamkel Zé vorige week heeft gedaan, want ook voor mij heeft hij nu afgedaan, maar wat Mbokani en co hebben gedaan, is volgens mij principieel minstens even erg."