OFFICIEEL: RSC Anderlecht kondigt vertrek van Luckassen aan

OFFICIEEL: RSC Anderlecht kondigt vertrek van Luckassen aan

11-01-2021 10:01 Laatste update: 10:23
11

Voor Derrick Luckassen zit het verhaal bij RSC Anderlecht erop. De Brusselaars hebben besloten om de uitleenbeurt stop te zetten. Hij zet zijn carrière nu voort bij het Turkse Kasimpasa.

Dat meldt Anderlecht via de officiële kanalen. Luckassen werd dit seizoen voor een tweede keer op rij gehuurd van PSV, maar kon deze keer niet overtuigen bij de Brusselaars. Hij begon als basispion aan het seizoen, maar speelde sinds 1 november geen minuut meer voor Anderlecht.

Vincent Kompany verkiest Hannes Delcroix en Matt Miazga, terwijl Elias Cobbaut op de terugweg is en ook Marco Kana nog rondloopt bij Anderlecht. De club heeft dan ook besloten om Luckassen naar PSV te laten terugkeren. Al kan hij zijn carrière voorzetten bij het Turkse Kasimpasa, dat Luckassen ook meteen huurt.

"Derrick bracht ons het afgelopen anderhalf seizoen de nodige ervaring, waardoor hij belangrijk was voor de ontwikkeling van onze jonge spelers. We willen Derrick bedanken voor zijn inzet en professionalisme en wensen hem het allerbeste in zijn verdere carriere", reageerde Sportief Directeur Peter Verbeke. Even later werd ook al afscheid genomen van Antonio Milic.