Beiranvand bedolven onder kritiek: 'Zware ingreep op komst bij Antwerp:

Beiranvand bedolven onder kritiek: 'Zware ingreep op komst bij Antwerp:

11-01-2021 10:00
15

Royal Antwerp FC moet het de komende weken (en maanden) zonder Jean Butez doen, die geblesseerd raakte. Enter Alireza Beiranvand dus. De Iraniër kreeg alweer een kans bij Antwerp, maar kon alweer niet overtuigen.

Ivan Leko gaf Beiranvand enkele kansen bij Antwerp, maar koos al snel terug voor Butez nadat de Iraniër er meermaals niet al te best uitzag. Ook tegen KV Mechelen zag Beiranvand er niet al te best uit. 'Een blunderende Beiranvand', schrijft men bij Het Laatste Nieuws.

'Op de Bosuil branden ze meer dan een kaarsje, want tegen KV Mechelenwerd pijnlijk duidelijk waarom Ivan Leko hém en niet Alireza Beiranvand tot nog toe altijd in doel had gezet. Net als eerder dit seizoen tegen Club Brugge zag Beiranvand er op z'n zachtst gezegd niet al te goed uit', klonk het.

Ook journalist Peter Goris van Gazet van Antwerpen is niet overtuigd. 'Beiranvand na KV bij het huisvuil zetten, zou oneerlijk zijn. Maar de club kan evenmin ontkennen dat er ‘een probleem' is, eentje dat ze overigens zelf mee gecreëerd hebben', geeft hij aan.

Ingreep
Volgens SudPresse zou nieuwe trainer Frank Vercauteren daarom al denken aan een zware ingreep bij Antwerp. Zo wordt Beiranvand opnieuw uit de ploeg gezet en kiest de trainer van The Great Old voor Davor Matijas, de derde doelman.

Matijas speelde tot dusver enkel in de bekerfinale, maar maakte daar wel een goede indruk. Sindsdien kwam de 21-jarige Kroaat niet meer aan de bak, al kan daar nu dus verandering in komen.