VP-Analye: Antwerp leek vanaf minuut één vrede te nemen met verlies

10-01-2021 15:35
3

Zondagmiddag rekende KV Mechelen af met Antwerp. In tien minuten tijd ging de stand van 0-0 naar 3-0. Een stevige opdoffer voor Antwerp.

Onbereikbare Miyoshi
Miyoshi werd in de spits gedropt. Die zet bleek niet al te goed uit te pakken. Hij kwam voortdurend Bateau tegen en kon nauwelijks een bal vasthouden. Zeker op de momenten toen Antwerp met de lange bal moest spelen. De Japanner kon wel zijn ding doen in de kleine ruimte, maar die fases waren zo goed als onbestaande.

Voor het uur werd hij vervangen. Ook zijn opvolger Benavente kon weinig brengen.

Metamorfose KV Mechelen
KV Mechelen nam de wedstrijd goed in handen, maar kwam weinig tot kansen. Vaak ontbrak de laatste pas of voorzet. Met enkele afstandsschoten of ruwe voorzetten konden ze wel dreigen. Tijdens de rust ondergingen ze een metamorfose. Ze kwamen nog sterker uit de kleedkamer en maakten de wedstrijd af in slechts tien minuten.

Tandemloos Antwerp
Kort na het eerste fluitsignaal werd de tendens duidelijk. Antwerp kwam zonder veel diepgang en balvastheid aan de aftrap. Miyoshi kon nooit overtuigen en ook Benavente betekende vrij weinig. Zonder veel in te brengen tegen KV Mechelen gingen ze ten onder. Ze kwamen zonder verhaal aan de aftrap. Ondanks de kans van Refaelov leken ze nooit te willen winnen.

Twijfelachtige Beiranvand
Beiranvand zag er bij de doelpunten niet goed uit. Hij gaf ook een onzekere indruk tijdens de wedstrijd. Na het uitvallen van Butez zal hij zoch een lange tijd zijn optreden moeten maken. Vertrouwen, Communicatie of kwaliteit? Het niveau zal stevig omhoog moeten.

Subliem duo
Hairemans en Schoofs kroonden zich tot de spelers van de wedstrijd. In tegenstelling tot bij Antwerp ging het duo verschroeiend te werk. Naast de 3 doelpunten verdeelde ze het spel goed. Zowel aanvallend en verdedigend stonden ze hun mannetje. KV Mechelen mag de twee heren stevig bedanken.