Antwerp de boot in tegen KV Mechelen na doelpuntenfestijn van tien minuten

10-01-2021 15:19 Laatste update: 15:20
26

KV Mechelen heeft Antwerp al bij al makkelijk over de knie gelegd. De stand werd 3-0, de doelpunten vielen in de tien minuten net voor het uur. KV Mechelen pakt zo 9 op 9.

KV Mechelen en Antwerp begonnen zonder al te veel doelpogingen. Antwerp had het moeilijk de bal vast te houden, maar ook KV Mechelen kwam er voetballend niet uit. Na het kwartier noteerden we een grote kans. Refaelov kopte alleen voor Thoelen naast. Even later tikte Schoofs ook net naast. Zo hadden beide ploegen een grote mogelijkheid.

Antwerp kreeg het moeilijker, Miyoshi werd nauwelijks bereikt. KV Mechelen kwam opzetten. Hairemans plaatste zijn schot net naast. Verder werd er vooral veel strijd geleverd, KV Mechelen en Antwerp gingen met een gelijke stand de rust in.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde. Weinig echte kansen, vooral veel middenveld-spel. Hairemans had iets voor het uur een goede kans, maar Beiranvand keepte knap. Op het uur was het dan toch zover. Schoofs pakte goed mee en trapte de bal onder Beiranvand. 1-0.

Nog geen twee minuten later verdubbelde Hairemans de score. Hij trapte de bal knap binnen. Enkele fases leek het helemaal over voor Antwerp. Schoofs haalde de achterlijn en speelde Hairemans aan. Die trapte onder Beiranvand. 3-0 op tien minuten tijd.

Na de doelpountenstorm bleef de druk aanhouden. Storm en Schoofs mistten net. Antwerp kon weinig brengen tegenover KV Mechelen. De kaars van de wedstrijd doofde rustig uit. Antwerp heeft geen verhaal, Vercauteren zal goed moeten nadenken deze week. KV Mechelen pakt 9 op 9.