Krijgt Lamkel Zé onder Vercauteren een nieuwe kans? Dat kan je niet maken

Krijgt Lamkel Zé onder Vercauteren een nieuwe kans? "Dat kan je niet maken"

10-01-2021 12:15
5

Frank Vercauteren die Royal Antwerp FC in Play Off 1 moet brengen, dat is zijn zware taak. Antwerp moet zondagmiddag naar KV Mechelen op zoek naar gouden drie punten. Want met het verlies van KRC Genk en Charleroi zijn er mogelijkheden. Gert Verheyen sprak zich uit over de keuze van Vercauteren en de eventuele optie Didier Lamkel Zé.

KRC Genk verloor met 2-1 op Kortrijk, ook Charleroi ging onderuit bij KV Oostende. En deze speeldag staan nog Beerschot - KAA Gent en Oud-Heverlee Leuven tegen RSC Anderlecht op de planning. Het is de ideale moment voor Frank Vercauteren en Royal Antwerp om een goed resultaat neer te zetten met het oog op Play Off 1. 

In Het Nieuwsblad blikte Gert Verheyen nog eens terug op de keuze van Frank Vercauteren voor Royal Antwerp. Want ook Standard en KRC Genk hadden graag met Vercauteren in zee geweest, maar Vercauteren weigerde. "Iets weigeren als je het niet voelt, dat is toch gepermitteerd? Antwerp is momenteel de meest interessante club om voor te kiezen. Vercauteren moet dat alleen op een vriendelijke manier verpakken", sprak Verheyen. 

Verheyen sprak zich ook uit over de situatie met Lamkel Zé. Zou de Kameroener onder Vercauteren weer een kans kunnen krijgen of niet. Maar de analist denkt dat het hoofdstuk Lamkel Zé afgelopen is bij Antwerp. "Neen, dat kan niet. Tegenover die groep kan je het niet meer maken. En de supporters? Mochten die weer binnen mogen, dan trekken ze Lamkel Zé over de draad", zei verheyen aan Het Nieuwsblad.

Royal Antwerp neemt het zondagmiddag om 13u30 op tegen KV Mechelen achter de kazerne. Bij winst van Antwerp springt The Great Old over Charleroi naar de 3e plaats in het klassement.