Bij Antwerp liepen ze al een tijdje te zeuren om een grote naam

"Bij Antwerp liepen ze al een tijdje te zeuren om een grote naam"

10-01-2021 10:00
6

Frank Vercauteren moet Antwerp naar Play-Off 1 leiden. Hij werd vorige week aangesteld als opvolger van Ivan Leko. Johan Boskamp is niet helemaal verrast door die keuze. 

"Bij Antwerp liepen ze al een tijd te zeuren dat ze een grote naam moesten hebben", aldus Boskamp bij Het Belang Van Limburg. "Vooral Paul Gheysens wilde daarmee uitpakken. Dan ga je kijken wie er beschikbaar is en dan kom je toch bij Vercauteren uit." 

"Het verrassende eraan is dat hij Standard en eerder Genk had afgezegd omwille van zijn familie in Rusland. Gek als je daarna alsnog voor Antwerp kiest. Het zal aan de overtuigingskracht van Luciano D'Onofrio hebben gelegen zeker? Ik vind het wel vreemd dat Vercauteren slechts een contract tot het einde van dit seizoen tekende. Dan kun je toch niks opbouwen?"

Antwerp heeft volgens Boskamp nog veel werk voor de boeg. "Bij Antwerp is het ook stilaan zaak om ook te gaan doorselecteren, want die ploeg is met spelers als Haroun, Refaelov en Mbokani al aardig op leeftijd. En of ze nu plots titelkandidaat zijn? Dat denk ik niet. Ik blijf bij Brugge. Antwerp mag vechten voor de top vier."