Hazard en Courtois laten punten liggen en raken niet voorbij Osasuna

Hazard en Courtois laten punten liggen en raken niet voorbij Osasuna

Gepubliceerd: zaterdag 9 januari 2021 om 23:06za 09-01-2021 om 23:06

Real Madrid heeft een weekend om snel te vergeten achter de rug. De Koninklijke landde vanwege overvloedige sneeuwval met urenlange vertraging in Pamplona en speelde zaterdag met 0-0 gelijk tegen Osasuna.

Sneeuwstorm Filomena - de meest hevige van de afgelopen vijftig jaar - raasde dit weekend over Madrid en legde het openbare leven lam. Dat merkten ook de voetbalclubs uit de Spaanse hoofdstad. De wedstrijd tussen Atlético Madrid en Athletic Bilbao kon niet doorgaan, terwijl Real Madrid met de grootst mogelijke moeite kon afreizen naar Baskenland. De Koninklijke delegatie moest uren in het vliegtuig doorbrengen, voordat de reis kon beginnen.

Zaterdagavond werd er afgetrapt in El Sadar, waar echter niet veel te beleven viel. Real Madrid had een overschot aan balbezit, maar kon nauwelijks kansen creëren. Eden Hazard liet zich wel enkele keren opmerken, maar kreeg Real Madrid niet aan het swingen en ging zo'n twintig minuten voor tijd naar de kant.

Osasuna kreeg nog de beste mogelijkheden via Oier en Ante Budimir, maar wist Thibaut Courtois niet te passeren. Pas in de absolute slotfase kwam de ploeg van Zinedine Zidane nog enigszins tot leven, maar een 0-0 bleek onafwendbaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws