'RSC Anderlecht vind oplossing voor Milic en verdient nog mooie som aan Kroaat'

'RSC Anderlecht vind oplossing voor Milic en verdient nog mooie som aan Kroaat'

09-01-2021 21:30 Laatste update: 22:07
10

RSC Anderlecht heeft een oplossing gevonden voor Antonio Milic. De overbodige verdediger trekt naar Polen, waar hij aan de slag gaat voor Lech Poznan.

Dat meldt het Poolse WP Sportowe Fakty. Milic speelde dit seizoen nog geen enkele minuut voor Anderlecht, en daar gaat niet snel verandering in komen. Vorig seizoen werd hij al een keer uitgeleend, toen aan het Spaanse Rayo Vallecano.

Eerder klonk het dat Milic verhuurd zou worden, maar volgens de Poolse bron heeft Lech Poznan toch een akkoord over een definitieve transfer bereikt. Het Kroatische Index geeft aan dat Anderlecht zelfs nog een half miljoen euro krijgt voor Milic. Zo komt er na een lange periode dan toch een einde aan het verhaal van Milic bij Anderlecht.

Milic heeft bij Anderlecht nog een contract voor de komende anderhalf jaar. Hij is één van de spelers die door de tandem Coucke-Devroe werd meegenomen van KV Oostende. Hij speelde uiteindelijk maar 25 partijen voor paars-wit.

Update: Ook volgens Het Laatste Nieuws is de transfer bijna in kannen en kruiken. De Kroaat poseerde al met een shirt van zijn nieuwe ploeg, Lech Poznan.