Domper voor Antwerp: sterkhouders niet van de partij tegen KV Mechelen

Domper voor Antwerp: sterkhouders niet van de partij tegen KV Mechelen

Gepubliceerd: zaterdag 9 januari 2021 om 20:38za 09-01-2021 om 20:38

Laatste update: zaterdag 9 januari 2021 om 20:43za 09-01-2021 om 20:43

Royal Antwerp FC begint 2021 met een uitwedstrijd tegen KV Mechelen. Dat doet het met nieuwe coach Frank Vercauteren, al zit die nog niet op de bank, en ook flink wat afwezigen. Zo mist The Great Old onder andere Dieumerci Mbokani en Martin Hongla.

De eerste selectie van Vercauteren bij Antwerp kent enkele opvallende afwezigen. Zo zijn Mbokani, Hongla, Nana Ampomah, Guy Mbenza en Junior Pius er niet bij. Alle vier moeten de wedstrijd tegen KV Mechelen uitzitten omwille van het coronaprotocol.

Het vijftal besloot om, net zoals Cristian Benavente, tijdens de feestperiode België te verlaten en familie te bezoeken. Dat reisje kost hen nu minstens één wedstrijd in de Belgische competitie. Benavente keerde nog net op tijd terug om klaar te geraken voor de wedstrijd, maar voor de vijf overigen was het te laat. Zij zitten nog steeds in quarantaine en kunnen dus niet spelen tegen Malinwa.

Een zware klap dus voor Antwerp, dat de punten wel goed kan gebruiken. Het staat momenteel op een vijfde plek in de stand, met één punt achterstand op nummer vier RSC Anderlecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws