Update: 'Standard mag Ngoy vergeten, Eupen vraagt vijf miljoen voor spits'

Update: 'Standard mag Ngoy vergeten, Eupen vraagt vijf miljoen voor spits'

09-01-2021 08:45 Laatste update: 09-01-2021 08:45
4

Standard heeft met Mbaye Leye onlangs een nieuwe hoofdcoach voorgesteld. De Senegalees wil met de Rouches in alle linies meer zekerheid inbouwen. Zo heeft Standard volgens hem nood aan een nieuwe spits. Mogelijk komt deze over van KAS Eupen.

Het Laatste Nieuws schrijft namelijk dat Leye zijn oog heeft laten  vallen op Julien Ngoy. Onze landgenoot kwam afgelopen zomer over naar Eupen, waar hij dit seizoen al goed was voor vijf doelpunten. Nu hoopt Standard hem deze maand nog weg te halen uit de Oostkantons, want het profiel van Ngoy charmeerde Leye en co.

Standard informeerde dan wel voor Ngoy, toch lijkt de kans niet groot dat Eupen de 23-jarige aanvaller al wil laten vertrekken, tenzij er een stevige transfersom wordt betaald. Daar wringt net het schoentje voor de Rouches, want zij willen eerst van enkele dure vogels als Duje Cop, Obbi Oulare en Felipe Avenatti verlost geraken alvorens te kunnen investeren.

UPDATE: Eupen is niet van plan om Ngoy te laten gaan, want Standard kreeg volgens La Capitale te horen dat de 23-jarige spits vijf miljoen euro moet kosten. De kans lijkt klein dat de Rouches zo diep in de buidel zullen tasten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie