Zidane spuit rookgordijn rond Hazard: Ik weet niet of hij 90 minuten aan kan

Zidane spuit rookgordijn rond Hazard: "Ik weet niet of hij 90 minuten aan kan"

Gepubliceerd: vrijdag 8 januari 2021 om 18:27vr 08-01-2021 om 18:27

Real Madrid trekt zaterdag naar CA Osasuna. Tegen puntenverlies aanlopen is geen optie voor de troepen van Zinedine Zidane, al wordt er - letterlijk - zwaar weer voorspeld in het Baskenland. Dat zou een invloed kunnen hebben op de mogelijke speelkansen van Eden Hazard, die alvast tot de selectie behoort.

De voorbije twee wedstrijden keerde de Rode Duivel weer terug in de kern na een afwezigheid vanwege een blessure. Twee keer was een invalbeurt van zo'n kwartier zijn deel. In Osasuna zou dat misschien al wat meer kunnen zijn. Wie weet, zelfs een basisstek? Zidane weigert in zijn kaart te laten kijken.

"Hij traint regelmatig met ons mee", vertelde de Fransman over Hazard op zijn perspraatje. "Ik weet niet of hij negentig minuten aan kan, dat hangt ook af van het terrein en we zullen wel zien hoe we hem best kunnen gebruiken. En dat geldt ook voor de volgende wedstrijden. Stapje per stapje."

Geen excuus
Zidane haalde het al aan: het weer belooft vies te doen in het noorden van Spanje. Dat kan Hazard langer aan de kant houden, maar mag geen excuus zijn voor het resultaat van de match. "Zoveel verandert dat niet. Het weer is wat het is en de spelers zijn gewend om erin te spelen. Eden ook, want hij heeft in Londen gezeten."

Enkel een zege volstaat dus voor Real Madrid. "Voor mij is dat geen argument. We zullen wel zien hoe we morgen (zaterdag, nvdr.) spelen, maar zoals altijd ga ik dat niet aan jullie neus hangen. Morgen zullen jullie het te zien krijgen", besluit Zidane geheimzinnig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Start Hazard in Osasuna in de basis?

Dat denk ik wel
16%
Ik denk dat hij zal invallen
71%
Ik denk dat hij op de bank blijft
13%
(31 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws