Clement sluit extra nieuwkomers bij Club Brugge niet uit: Je weet nooit

Clement sluit extra nieuwkomers bij Club Brugge niet uit: "Je weet nooit"

08-01-2021 14:53
11

Club Brugge heeft met de komst van Bas Dost en Stefano Denswil al stevig uitgehaald op de transfermarkt. Een duidelijk signaal dat het ook voor de titel wil gaan. Is de mercato voor Club Brugge ook al afgelopen?

Met twee zware investeringen lijkt het goed denkbaar dat Club Brugge deze mercato niet al te actief meer zal zijn. Volgens Clement kan er zeker nog wat gebeuren. "Of het huiswerk af is? Je weet nooit wat er kan gebeuren in een mercato", klinkt het op zijn persconferentie.

"Er zijn soms opportuniteiten die op een bepaald moment voorbij komen, zoals bij Denswil het geval was. Hij was ongelukkig bij Bologna, terwijl die club hem wilde uitlenen", geeft de coach van Club Brugge aan.

Vertrekkers
Daarnaast kunnen er ook nog spelers vertrekken. "Het is altijd een komen en gaan van spelers. Ik hou het liefst iedereen altijd hier, maar dat is nooit de realiteit. We zullen zien hoe de dingen evolueren."

De namen van spelers die het meest voorbij komen zijn onder andere Emannuel Dennis, Siebe Schrijvers en Ethan Horvath. Ook Simon Deli wordt gelinkt aan een vertrek.