Sakala (KVO) gelinkt aan transfer: Ik ben nog te jong voor Midden-Oosten

Sakala (KVO) gelinkt aan transfer: "Ik ben nog te jong voor Midden-Oosten"

08-01-2021 11:10 Laatste update: 11:13
0

Fashion Sakala is na dit seizoen einde contract bij KV Oostende. De 23-jarige Zambiaan kan aan de slag bij het Saoudische Al-Fateh, waar Yannick Ferrera de trainer is. Toch sluit Sakala niet uit dat hij ook volgend seizoen voor Oostende voetbalt.

De Zambiaan komt sinds 2018 uit voor Oostende en die keuze heeft hij zich nog niet beklaagd. "Of ik volgend seizoen nog bij KVO speel? Zoiets kan je in het voetbal nooit zeggen. Maar het is geen geheim dat ik me goed voel in Oostende. Dus ik sluit zeker niet uit dat ik hier een nieuw contract onderteken. De gesprekken zijn lopende, we zien wel wat er uit de bus komt", aldus Sakala op de website van KVO.

Sakala praat vrijuit over de vermeende interesse uit het Midden-Oosten. "Eerlijk gezegd, ik weet niets van die interesse. En als ze mij al zouden willen aantrekken in januari, dan nog moeten ze eerst met KVO praten over een transfersom. Maar goed, ik denk dat ik té jong ben om al naar het Midden-Oosten te trekken. Het sportieve primeert nog steeds boven het financiële. Maar goed, zeg nooit 'nooit' in het leven", besluit de KVO-aanvaller.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie