Schöne praat over zijn toekomst: Rustig nadenken over mijn toekomst

Schöne praat over zijn toekomst: "Rustig nadenken over mijn toekomst"

Gepubliceerd: donderdag 7 januari 2021 om 23:10do 07-01-2021 om 23:10

Lasse Schöne reageert opgelucht op zijn vertrek bij Genoa. Donderdag werd bekend dat beide partijen uit elkaar gaan, nadat hij dit seizoen niet eens werd ingeschreven door de Serie A-club. Schöne wacht nu rustig af wat de toekomst brengt.

"Dat mijn contract nu is ontbonden, is het beste voor beide partijen. Het eerste jaar ging hartstikke goed, ik speelde alles. Al hoopten we natuurlijk hoger te staan", zegt Schöne tegen het Algemeen Dagblad.

"Het laatste halfjaar was de situatie heel anders, waardoor ik blij ben dat het nu zo ver is dat ik transfervrij ben. Ik heb hier anderhalf jaar gewoond met mijn gezin. De kinderen hebben vrienden gemaakt, wij hebben vrienden gemaakt. We hebben een andere cultuur, een ander land, een andere taal meegemaakt. Al die positieve dingen neem ik mee. Ik heb zin in de toekomst."

Schöne weet nog niet hoe de toekomst eruit gaat zien. Hij reist eerst met zijn gezin naar Nederland en daarna 'zien we wel'. "Dan ga ik rustig nadenken over mijn toekomst. Natuurlijk zijn we daar op de achtergrond al mee bezig, maar het nieuws is nu nog heel vers." Zijn makelaar liet aan VoetbalPrimeur.be weten dat de Deen in gesprek is met enkele Belgische clubs. Een terugkeer naar Ajax is geen optie. In Amsterdam willen ze geen tweede geval Siem de Jong.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws