'Dirar volgt voorbeeld Denswil niet en trekt naar het Midden-Oosten'

'Dirar volgt voorbeeld Denswil niet en trekt naar het Midden-Oosten'

07-01-2021 22:20
3

Club Brugge haalde donderdag Stefano Denswil terug naar het Jan Breydelstadion. De kans dat Nabil Dirar volgt lijkt vrij klein. De ex-speler van Blauw-Zwart is op weg naar het Midden-Oosten.

Dirar staat voorlopig nog op de loonlijst bij Fenerbahce SK, maar komt in Turkije niet aan spelen toe. In het verleden werd hij een paar keer gelinkt aan een terugkeer bij Club Brugge, maar echt concreet werd die piste nooit. Nu lijkt ze helemaal van de baan.

Volgens Ekrem Konur is Dirar op weg naar het Midden-Oosten. De Turkse journalist meent dat ploegen uit Qatar en Saudi-Arabië de 34-jarige Marokkaanse Belg in huis willen halen. In die landen liggen er meer dan waarschijnlijk interessante financiele deals op Dirar te wachten.

Dirar speelde van 2008 tot en met 2012 voor Club Brugge. De Marrokaanse international kwam 153 keer in actie voor Blauw-Zwart en wist daarin 19 keer te scoren en 45 assists uit te delen. Dirar had een haat-liefde verhouding met het Brugse publiek. In 2011 kwam het zelfs zo ver dat de supporters van Club Brugge Dirar uitfloten na een akkefietje met Vadis Odjidja.