Carrasco ziet ploegmaats van Atlético Madrid pijnlijk afgaan tegen derdeklasser

Carrasco ziet ploegmaats van Atlético Madrid pijnlijk afgaan tegen derdeklasser

06-01-2021 20:15

Atlético Madrid kan zich volledig op de Primera Divisíon en de Champions League. De trotse koploper van Spanje is woensdag tegen een verrassende Copa del Rey-uitschakeling aangelopen.

Derdeklasser UE Cornellà - nummer zeven in de Segunda División B – bleek in eigen huis te sterk voor de ploeg van Yannick Carrasco, die niet in de selectie zat. Atlético trad aan zonder sterren als Jan Oblak, Luis Suárez, Koke en Carrasco, maar met João Félix en Saúl Ñíguez. Los Rojiblancos kwamen al na zeven minuten op achterstand door een knappe volley van Adrián Jiménez.

Atlético kwam die klap niet meer te boven: de Primera División-koploper loste vijftien doelpogingen, maar schoot niet één keer tussen de palen. Rechtsback Ricard Sánchez kreeg na een uur spelen zijn tweede gele kaart, een half uur later was de bekereliminatie van de Primera División-koploper een feit.

Simeone en de zijnen spelen zaterdag thuis tegen Athletic Bilbao en ontvangen dinsdag Sevilla. In de Champions League is men aan Chelsea gekoppeld.