Ondanks overvolle januarimaand oefenen Antwerp en Genk tegen 1B-club

Ondanks overvolle januarimaand oefenen Antwerp en Genk tegen 1B-club

06-01-2021 16:31

De januarimaand staat voor de deur. Normaal zijn de ploegen uit Eerste Klasse A nu zowat allemaal richting het zuiderse zonnetje vertrokken, maar in coronatijden belooft de opening van het nieuwe jaar moordend te worden. Toch hebben Royal Antwerp FC en KRC Genk nog een gaatje gevonden voor een oefenpartij.

Lommel SK maakt namelijk bekend dat het tegen beide topclubs zal uitkomen in een vriendschappelijk duel. Op zondag 10 januari trekt het naar provinciegenoot Genk, de vrijdag erop wacht The Great Old. Voor Lommel begint de competitie pas terug op zondag 24 januari, met een thuismatch tegen RWDM. De Limburgers staan momenteel zesde in Eerste Klasse B.

Ondanks de overvolle kalender gaan Genk en Antwerp dus toch nog sparren. De herfstkampioen heeft niet minder dan zeven competitieve duels af te werken deze maand, de oudste club van het land krijgt er eentje minder voor de kiezen. Hoogstwaarschijnlijk zullen enkele jongens met minder speelminuten hun kans krijgen, zeker nu Frank Vercauteren het roer heeft overgenomen in Deurne-Noord.