Verkast Lamkel Ze toch nog? Over enkele weken speelt hij in Griekenland

Verkast Lamkel Ze toch nog? "Over enkele weken speelt hij in Griekenland"

06-01-2021 15:50 Laatste update: 16:05
1

Staat Didier Lamkel Ze ook na de winter nog onder contract bij Antwerp? Als het van hemzelf afhangt is het antwoord overduidelijk, de Kameroener wil vertrekken en liefst zo snel mogelijk nog. Door zijn laatste fratsen heeft hij echter zelf een mogelijk vertrek naar Griekenland opgeblazen, al kan een transfer nog steeds.

"Lamkel Ze is de laatste tijd groot nieuws in de Griekse pers. Panathinaikos heeft interesse in hem en zelf doet hij ook flink zijn best om die aandacht aan te zwengelen", vertelt  Antonios Theodosis, die de club volgt voor Hellas Footy, in een exclusief gesprek. De fratsen van de aanvaller maken hem echter niet erg populair bij de Griekse voetbalsupporters.

"Het overgrote deel van de supporters wil hem niet in het team hebben", vervolgt Theodosis. "Dat heeft meer met zijn karakter dan zijn kwaliteiten te maken. De fans zien ook hoe hij zich gedraagt bij Antwerp en keuren dat af. Daarnaast heeft Panathinaikos eigenlijk ook al genoeg flankspelers die op een degelijk niveau presteren dit seizoen. Er is dan ook niet echt nood aan Lamkel Ze op dit moment."

Toch nog transfer?

Ondanks de afkeur van de Panathinaikos-supporters, en de recente verbroederingspoging van Lamkel Ze met de Antwerp-supporters, denkt de journalist dat een transfer er toch aankomt. "Zijn persoonlijkheid valt tegen maar hij heeft wel talent. De laatste weken lijkt een transfer ook steeds dichterbij te komen, daar lijkt de Griekse pers het toch over eens. Hijzelf wil ook graag komen dus uiteindelijk zal het van de clubs afhangen. Maar ik denk toch dat Lamkel Ze op het eind van de transferperiode in Griekenland speelt", aldus Theodosis.