Cagliari onderuit, Nainggolan steelt de show met geverfd haar en puike start

Cagliari onderuit, Nainggolan steelt de show met geverfd haar en puike start

06-01-2021 15:17
1

Radja Nainggolan mag zich terug voetballer noemen. De gewezen Rode Duivel werkte zondag niet alleen zijn eerste wedstrijd van 2021 af, maar evenzeer voor zijn 'nieuwe' club. Cagliari ging wel onderuit tegen Benevento: 1-2.

Nainggolan verruilde Internazionale tijdens deze wintermercato voor oude liefde Cagliari. Daar was hij ook vorig seizoen al aan de slag, weliswaar op huurbasis. Toen was Il Ninja de absolute uitblinker. Omdat Cagliari niet voldoende boter bij de vis kon bieden, riep Inter hem terug, maar Antonio Conte gebruikte hem het voorbije halfjaar nauwelijks.

Daarop ging het weer richting Sardinië. Bij zijn 'debuut' voor de club mocht Nainggolan meteen in de basis starten. Opvallen deed hij in de eerste plaats met zijn kapsel. Dat zag er voor de gelegenheid rood uit. Nainggolan sprak echter ook met de voeten, want zijn prestatie was veelbelovend. De Antwerpenaar tekende zelfs ei zo na voor een wereldgoal, maar zijn lob vanop de eigen helft trof geen doel.

Het kostte Cagliari een punt, aangezien het met 1-2 de boot in ging tegen Benevento. Nochtans had Joao Elias de thuisploeg na zo'n 20 minuten op voorsprong gebracht. Een zure nederlaag voor Cagliari, dat bij een zege was weggeslopen uit de degradatiezone. Nu staan Nainggolan en co pas vijftiende, met veertien punten.