Antwerp: Publiek geheim dat Didier qua intelligentie niet top van de top is

Antwerp: "Publiek geheim dat Didier qua intelligentie niet top van de top is"

06-01-2021 15:00
19

Na enkele windstille maanden heeft Didier Lamkel Zé weer oorverdovend hard van zich laten horen. Door zijn nieuwste stommiteiten heeft het enfant terrible van Royal Antwerp FC zelfs politiebewaking nodig, nota bene tegen zijn eigen fans. Algemeen manager Sven Jacques reageert bijzonder streng.

Lamkel Zé ligt al lang niet meer in de bovenste schuif op de Bosuil, maar nu lijkt de bodem toch bereikt. "Het is niet leuk om te zeggen, maar het is een publiek geheim dat Didier qua intelligentie niet de top van de top is. We hebben dat gisteren ook nog eens gezegd. Er zijn een aantal mensen die daar gebruik, of misbruik, van maken om hem te provoceren en hem dingen te laten doen, waarvan de man zelf dat het het juiste is", verwijst Jacques bij VTM Nieuws onder meer naar de entourage van Lamkel Zé.

"Pas achteraf wordt hij telkens met de neus op de feiten gedrukt dat dat absoluut niet kan. Wanneer iemand dat doet, is het honderd procent begrijpelijk van fans dat ze dat absoluut afkeuren en daar heel hard op reageren. Maar geweld zal uiteraard nooit iets oplossen. We weten ondertussen dat de fans heel kwaad zijn. Hij heeft op de ziel van de club getrapt, dat doe je niet", trekt Jacques verwijtend partij voor de aanhang.

Het verhaal van Lamkel Zé, die de laatste maanden sowieso al niet meer in actie kwam in Deurne-Noord, lijkt nu helemaal geschreven. "Die excuses zijn gebeurd. Die waren ook absoluut noodzakelijk, maar die veranderen niets aan zijn situatie. Hij traint vandaag met de B-kern", klinkt het.