'Lamkel Zé mag transfer naar Griekenland vergeten na dag vol fratsen bij Antwerp'

'Lamkel Zé mag transfer naar Griekenland vergeten na dag vol fratsen bij Antwerp'

05-01-2021 22:34
5

Didier Lamkel Zé mag zijn overstap naar Griekenland op zijn buik schrijven. Panathinaikos toonde verregaande interesse in de aanvaller, maar na zijn dag vol fratsen bij Royal Antwerp FC is de interesse van de Griekse topclub gekoeld.

Dat meldt Vasilis Tempelis, journalist bij het Griekse Sport24. Lamkel Zé toonde zich maandag opnieuw van zijn beste kant. Hij arriveerde aan de Bosuil in een shirt van RSC Anderlecht, maakte ruzie met de security en bekladde de kleedkamer met de woorden 'Ici c'est Zé'.

Het lijkt erop dat Lamkel Zé zijn eigen ruiten heeft ingegooid. De Kameroener had zijn zinnen gezet op een transfer naar Panathinaikos. Op Instagram flirt hij al een tijdje met de Griekse topclub, waar László Bölöni trainer is, maar een transfer zal er dus niet meer van komen.

Door de vele fratsen van Lamkel Zé is de interesse van Panathinaikos afgekoeld. Het is misschien ook de reden waarom Lamkel Zé dinsdag plots zijn excuses aanbood. Nieuwbakken coach Frank Vercauteren gaf wel al aan dat hij misschien een nieuwe kans krijgt bij de A-kern.