'KRC Genk en KVC Westerlo bereiken akkoord over transfer Seigers'

'KRC Genk en KVC Westerlo bereiken akkoord over transfer Seigers'

Gepubliceerd: dinsdag 5 januari 2021 om 22:16di 05-01-2021 om 22:16

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 12:15wo 20-01-2021 om 12:15

KRC Genk gaat tijdens de wintermercato enkele gerichte aankopen doen om met Club Brugge te kunnen concurreren voor de landstitel. Maar dat betekent ook minder kansen voor andere spelers en daar zoeken de Limburgers een oplossing voor.

Momenteel wordt er werk gemaakt van het vertrek van Rubin Seigers. Volgens Het Belang van Limburg kan de 22-jarige centrale verdediger rekenen op interesse van KVC Westerlo. Seigers speelde vorig seizoen al in 1B, maar toen op huurbasis bij Beerschot. 

Door een zware blessure kwam hij amper zes keer in actie. Vorige zomer keerde hij terug naar Genk. Hij moest beginnen bij de B-kern, maar werd door John van den Brom wel nog naar de A-kern overgeheveld. Seigers slaagde er echter niet in om speelminuten te verzamelen.

Door de komst van de Amerikaanse verdediger Marc McKenzie -zijn transfer wordt snel afgerond- is Seigers helemaal overbodig geworden. KVC Westerlo en coach Bob Peeters zien een opportuniteit en willen de verdediger een nieuwe kans geven in 1B.

Update: Bij Het Belang van Limburg valt te lezen dat KRC Genk en KVC Westerlo een akkoord hebben bereikt over de transfer van Seigers. De verdediger vertrekt definitief bij Genk en gaat aan de slag bij Westerlo, waar hij hoopt op meer speelminuten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws