Van den Brom over transferdossiers van KRC Genk: Ik zie geen lacunes in de kern

Van den Brom over transferdossiers van KRC Genk: "Ik zie geen lacunes in de kern"

05-01-2021 21:32
6

KRC Genk heeft de heenronde afgesloten als herfstkampioen en wordt de komende maanden één van de grote uitdagers van Club Brugge voor de landstitel. De club wil zijn kern dan ook gevoelig versterken. Volgens coach John van den Brom komt alles snel in orde.

Met Joakim Maehle zag Genk één van zijn absolute sterkhouders vertrekken. Normaal gezien komen er twee nieuwkomers naar Limburg. De transfer van Angelo Preciado is al afgerond, maar het kan nog even duren vooraleer de Ecuadoraanse flankverdediger in België staat.

"Alles moet via Peru gaan, omdat er geen Belgische ambassade is in Ecuador. Wij hopen hem zo spoedig mogelijk hier te hebben", vertelde Van den Brom aan Het Laatste Nieuws. De overeenkomst met Philadelphia Union over de komst van centrale verdediger Mark McKenzie is op een paar details na rond.

"Iedereen weet dat hij een optie is. We hebben niet heel veel spelers op overschot achter die drie Colombianen. Dus hij is zeker welkom. Met die twee versterkingen is onze selectie overigens compleet, ik zie geen lacunes in de kern", besloot de coach van Genk.