Pochettino reageert op Messi- en Eriksen-geruchten: 'PSG kijkt naar mogelijkheden'

Pochettino reageert op Messi- en Eriksen-geruchten: 'PSG kijkt naar mogelijkheden'

05-01-2021 21:01

Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino heeft gereageerd op de geruchten rond Lionel Messi en Christian Eriksen. De oefenmeester wil in zijn eerste dagen in Parijs nog niet op mogelijke versterkingen ingaan en ziet dat er genoeg goede spelers op de club rondlopen.

Op zijn officiële presentatie kreeg Pochettino al snel de geruchten rond Eriksen en Messi voor zijn voeten geworpen. Hier wil hij echter niet te diep op ingaan. "Over Messi hebben we het nog helemaal niet gehad", geeft de trainer aan. "Het is nu niet het moment om op geruchten in te gaan. Ik ben hier nog maar een aantal dagen. Het klopt wel dat een club als PSG kijkt naar de mogelijkheden, al is het in deze coronatijd een complexe situatie."

Pochettino richt zich daarom vooral op wat hij al wél tot zijn beschikking heeft. "Het is ongelooflijk welke kwaliteiten er hier zijn. Mbappé is geweldig, hij kan centraal en op de flanken spelen. Het is belangrijk dat hij zijn potentie en talent kan laten zien op het veld."

De Argentijnse oefenmeester is blij dat hij de kans krijgt om aan de slag te gaan bij Paris Saint-Germain. "Het is een droom die uitkomt", geeft Pochettino, die in actieve carrière al speelde voor de club uit Parijs, aan.