Klap voor Vercauteren: 'Antwerp dreigt Mbokani, Benavente en Hongla te missen'

Klap voor Vercauteren: 'Antwerp dreigt Mbokani, Benavente en Hongla te missen'

05-01-2021 19:30
7

Royal Antwerp FC heeft dinsdag de training hervat. Dat deed het zonder coach Frank Vercauteren, maar ook met een pak spelers minder. Dieumerci Mbokani, Cristian Benavente, Martin Hongla, Nana Ampomah en Guy Mbenza waren er niet bij. Zijn ze er ook niet bij tegen KV Mechelen?

Volgens Gazet van Antwerpen bestaat de kans dat het vijftal de partij tegen Malinwa mist. De vijf spelers zitten momenteel in quarantaine nadat ze tijdens de korte winterbreak ons land voor meer dan 48 uur hadden verlaten. Zij moeten in principe zeven dagen in afzondering en dreigen daardoor ook de wedstrijd tegen KV Mechelen te missen.

Vercauteren dreigt daardoor meteen enkele belangrijke pionnen te moeten missen. Mbokani en Hongla waren onder Ivan Leko basispionnen, terwijl ook Benavente en Ampomah steeds meer speelminuten krijgen. Voor Vercauteren zal het dus mogelijk meteen puzzelwerk worden.

Aanwezigheid Vercauteren
Het is ook nog maar de vraag of Vercauteren zelf aanwezig kan zijn. De nieuwe trainer werd inmiddels al twee keer getest op het coronavirus en dinsdag werd er bloed getrokken om antistoffen op te sporen. Afhankelijk van de resultaten zal Vercauteren wel of niet aanwezig mogen zijn. Later deze week volgt er sowieso ook nog een derde test voor Vercauteren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie