Nainggolan: Conte is uitstekende coach, maar hij heeft me pijn gedaan

Nainggolan: "Conte is uitstekende coach, maar hij heeft me pijn gedaan"

05-01-2021 12:00 Laatste update: 12:09

Radja Nainggolan maakt het seizoen vol bij Cagliari, dat hem huurt van Inter. Onder coach Antonio Conte speelt Nainggolan weinig. Nainggolan geeft bij Corriere Dello Sport aan dat de coach hem gekwetst heeft.

Nainggolan heeft het dan vooral over de persconferentie van Conte na de match tegen Parma (2-2). Toen zei Conte dat de invalbeurt van Nainggolan hem had ontgoocheld.

"Conte is een uitstekende coach, maar hij heeft me toen pijn gedaan", vertelt Nainggolan daarvoor. "Ik speelde maar acht minuten mee. Wat kan je doen op acht minuten? Maar ik heb er toen geen problemen rond gemaakt en wil dat nu ook niet doen. Het is nu zo. Ik leef gezond en ik heb niet één training gemist."

Nainggolan is nog altijd gehecht aan AS Roma, waar sterspeler Nicolo Zaniolo nu veel kritiek krijgt door zijn woelige privéleven. Hij steekt de jongeling nog een hart onder de riem. "Hij lijdt eronder, zoals ik eronder heb geleden. Ze maken hem af. Ik herken mezelf in hem, want ik ben ook aangevallen en door de modder gesleurd op sociale media. Het enige antwoord ligt op het veld. Hij moet sterk zijn en doorzetten."