'Concurrent Dries Mertens mag niet vertrekken van Napoli'

'Concurrent Dries Mertens mag niet vertrekken van Napoli'

04-01-2021 23:47
1

Dries Mertens is ook dit seizoen opnieuw één van dé sterkhouders bij Napoli. De Italiaanse topclub haalde met Osimhen nochtans een serieuze concurrent voor de Rode Duivel, maar de Nigeriaan slaagt er voorlopig niet in om te bevestigen bij de Zuid-Italianen. Ondertussen is een andere concurrent van Mertens, Arkadiusz Milik, volledig uit beeld verdwenen bij Napoli.

Volgens RMC Sports stond Milik enkele weken nog dichtbij een vertrek richting Olympique Marseille. Volgens CalcioMercato is dat verhaal dan weer compleet uit de lucht gegrepen. Het Italiaanse medium meldt namelijk dat Napoli (minstens) 15 miljoen euro wil ontvangen voor de overbodige Milik. Een bedrag dat Marseille voorlopig weigert te betalen. 

Op die manier lijkt er maar geen einde te komen aan de desastreuze periode van Milik bij Napoli. De Poolse spits kwam dit seizoen nog geen enkele keer in actie voor de Italiaanse topclub, en belandde zelfs bij de B-kern. Gelukkig voor de aanvaller verloopt zijn contract bij Napoli op het einde van het seizoen. Het is dus uiterst opvallend te noemen dat de Italiaanse topclub hem niet voor een kleiner bedrag wil laten vertrekken in januari.