Grosjean reageert op kritiek van Mpoku: Het is epifenomeen

Grosjean reageert op kritiek van Mpoku: "Het is epifenomeen"

04-01-2021 20:40

Het zijn troebele tijden voor Standard. De Luikse club doet het niet bijster goed in de competitie. De club stuurde Obbi Oulare en Felipe Avenatti naar de kern B. Paul José Mpoku reageerde op twitter fel op het beleid dat gevoerd werd in Standard en wees Benjamin Nicaise en Alexandre Grosjean persoonlijk aan. Grosjean reageerde op de uitlatingen van hun voormalige ex-kapitein.

Mpoku reageerde afgelopen week fel op sociale media naar de leiding van het clubbestuur. De voormalige middenvelder van Standard wees Nicaise en Grosjean met de vinger voor de penibile situatie waar de Luikse club zich nu in bevindt. 

Bij de aanstelling van nieuwbakken trainer Mbaye Leye werd de directeur-generaal van Luik hierover aangesproken over het voorval met Mpoku. Grosjean reageerde  kort maar krachtig. "Ik zal heel duidelijk antwoorden. Dit is een epifenomeen, ik zal niet stilstaan ​​bij overwegingen van de Verenigde Arabische Emiraten op sociale netwerken. Het heeft geen invloed op mij en het is niet dat Wat me vandaag zorgen baart is de club, het is Standard. De spelers waar ik het over wil hebben, zijn degenen die onder contract staan ​​bij Standard. Ik heb verder geen opmerkingen ", zei Grosjean tijdens de presentatie van de nieuwe trainer van het Luikse team, Mbaye Leye .