'Gheysens wil naam bij Antwerp, D’Onofrio trekt geldbeugel open voor Vercauteren'

'Gheysens wil naam bij Antwerp, D’Onofrio trekt geldbeugel open voor Vercauteren'

04-01-2021 15:47
39

Royal Antwerp is op zoek naar een nieuwe trainer. Volgens Het Laatste Nieuws denkt The Great Old aan Frank Vercauteren om Ivan Leko op te volgen. De voormalige trainer van Anderlecht zou momenteel nadenken over een voorstel van Antwerp.

Leko verdween met de Oosterzon naar China en liet Antwerp achter zonder trainer. Op de Bosuil moet men verder. Volgens de krant wil sterke man Paul Gheysens 'een naam, een figuur' in huis halen. Vercauteren past in dat plaatje.

Luciano D’Onofrio heeft daarom een visje uitgegooid bij Vercauteren. Het Laatste Nieuws meent dat 'Luciano D’Onofrio en Paul Gheysens met héél overtuigende (financiële) argumenten over de brug zijn gekomen'. Het duo wacht nu op een antwoord van Vercauteren.

Eerder dit seizoen moest Vercauteren bij RSC Anderlecht baan ruimen voor Vincent Kompany. Nadien sprak hij met KRC Genk en Standard, maar met die twee clubs kwam Vercauteren er niet uit. De Limburgers kozen destijds voor Jess Thorup. Terwijl de Rouches hun vertrouwen ondertussen gelegd hebben in de handen van Mbaye Leye.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie