Operatie afslanking bij Standard: 'Veel spelers mogen de club verlaten'

Operatie afslanking bij Standard: 'Veel spelers mogen de club verlaten'

04-01-2021 07:00
10

Operatie opkuis is begonnen bij Standard. Felipe Avenatti en Obbi Oularé mogen de club al zeker vertrekken, maar zij zijn niet de enigen die de club kunnen verlaten.

Oularé en Avenatti kregen afgelopen weekend te horen dat ze naar de B-kern werden verwezen en dat er niet langer op hen wordt gerekend. Het duo mag (of moet) vertrekken, maar volgens Het Laatste Nieuws kunnen er de komende weken nog flink wat meer spelers vertrekken.

Bij Standard moet men dringend op zoek naar geld en een verkoop van overbodige pionnen zoals Duje Cop, Aleksandar Boljevic en Eden Shamir moet daarvoor zorgen. Gojko Cimirot, waar in het verleden al interesse voor was, mag bij een goed bod ook vertrekken.

Daar stopt het ook niet voor de Rouches. Zo kunnen ook basispionnen Samuel Bastien en Selim Amallah mogelijk nog vertrekken. Het duo kon afgelopen zomer al rekenen op interesse. Nu sluiten de Rouches een vertrek ook niet uit.

Nieuwe spelers
Inkomend wordt er geen grote transferactiviteit verwacht bij Standard, maar met zoekt wel op minstens één nieuwe speler. Zo gaan de Rouches nog op zoek naar een nieuwe scorende spits.