The Athletic: Chelsea denkt aan een ontslag van clubicoon Lampard

The Athletic: Chelsea denkt aan een ontslag van clubicoon Lampard

03-01-2021 19:40
7

Frank Lampard moet vrezen voor zijn baan. De clubleiding van Chelsea maakt zich zorgen over het verval van de club en kijkt ondertussen naar alternatieven.

Dat meldt The Athletic vlak na de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City, die met 0-3 verloren ging. Volgens The Athletic is het nog maar de vraag hoe lang Lampard manager van Chelsea blijft. Mocht de club verder wegvallen, dan zal er ingegrepen worden. Maar het is ook mogelijk dat Lampard het seizoen afmaakt als de resultaten verbeteren. De clubleiding denkt wel alvast aan een vertrek van het clubicoon, die populair is bij de achterban.

Veel spelers zien het nog in Lampard zitten, maar niet allemaal. The Athletic schrijft dat er 'spanningen' bestaan tussen een deel van de Chelsea-selectie en Lampard. Het zou met name gaan om spelers die niet verzekerd zijn van een basisplaats.

Lampard krijgt de komende weken de kans om zich te herstellen. Chelsea speelt de komende weken tegen Fulham, Leicester City, Wolverhampton Wanderers en Burnley.