'Guardiola wil Hazard naar Man City halen, Real Madrid sluit transfer nog uit'

'Guardiola wil Hazard naar Man City halen, Real Madrid sluit transfer nog uit'

03-01-2021 18:42 Laatste update: 18:43
24

Eden Hazard heeft nog maar weinig plezier beleefd aan zijn transfer naar Real Madrid. Door blessureleed speelde de Rode Duivel nog geen belangrijke rol en moet hij afrekenen met flink wat kritiek. Daar wil Manchester City-trainer Pep Guardiola van profiteren.

Het Spaanse OK Diario pakte dit weekend uit met een bijzonder opvallend gerucht. Zo beweert het medium dat Guardiola een grote fan is van Hazard en de Rode Duivel graag naar Manchester wil halen. Dat zou hij ook zo snel mogelijk willen doen.

Een transfer lijkt echter bijzonder moeilijk te gaan worden. Hazard kon misschien nog niet overtuigen bij Real Madrid, maar coach Zinédine Zidane blijft in onze landgenoot geloven. Real Madrid wil dan ook nog niet weten van een wintertransfer en is enkel bereid om hem komende zomer te laten gaan als De Koninklijke een grote naam zoals Erling Haaland of Kylian Mbappé kan halen. Een verkoop van Hazard zou Real Madrid dan extra geld moeten opleveren om één van die spelers in huis te halen.

Op anderhalf jaar tijd speelde Hazard tot dusver nog maar dertig partijen voor Real Madrid. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en zeven assists.