Leverkusen geeft titelstrijd al op: Zij zullen op het einde weer de beste zijn

Leverkusen geeft titelstrijd al op: "Zij zullen op het einde weer de beste zijn"

03-01-2021 13:08
0

Een flinke tegenvaller voor Bayer Leverkusen zaterdag: de wedstrijd op bezoek bij Eintracht Frankfurt ging met 2-1 verloren. Trainer Peter Bosz ziet in zijn ploeg 'geen serieuze titelkandidaat' en denkt dat Bayern München er met de titel vandoor gaat.

"Een echte topploeg verliest niet twee wedstrijden achter elkaar", is Bosz na de nederlaag duidelijk in gesprek met ZDF. "Aan het einde van het seizoen zal Bayern wel weer de beste zijn, al maakt Leipzig ook een uitstekende indruk."

Leverkusen leek de eerste seizoenshelft af te sluiten als Herbstmeister, maar kreeg tegen Bayern diep in blessuretijd het deksel op de neus. Robert Lewandowski schoot Der Rekordmeister naar een 1-2 overwinning. Ook tegen Frankfurt gaf Leverkusen een voorsprong uit handen. "Tegen Bayern waren we gelijkwaardig, hadden we misschien zelfs meer verdiend. Vandaag niet."

"We kunnen echt beter voetballen dan we hebben laten zien. Het was heel slecht, maar het heeft geen zin om na de wedstrijd te gaan schreeuwen tegen de spelers in de bus", sluit de Nederlander af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie