Transfergerucht: 'Ruslan Malinovskyi wordt gelinkt aan Belgische topclub'

Transfergerucht: 'Ruslan Malinovskyi wordt gelinkt aan Belgische topclub'

02-01-2021 18:05
69

Club Brugge heeft zijn mercato al goed ingezet met de komst van Bas Dost en wordt aan nog een aantal spraakmakende transfers genoemd. Daarbij lijkt Club ook in te zetten op oude bekenden, want onder meer Stefano Denswil wordt genoemd. Maar Blauw-Zwart zou er ook nog aan denken om ruslan Malinovskyi, ex-Genk, terug naar België te halen.

Volgens Sky Sport Italia denkt Club immers ook aan Ruslan Malinovskyi. De gewezen smaakmaker van KRC Genk trok in de zomer van 2019 voor 13,6 miljoen euro naar Atalanta, maar daar raakte hij niet verder dan een rol als luxe-invaller. Malinovskyi wil echter vaker spelen en denkt daarom aan een vertrek. Daar wil Club dus van profiteren.

Malinovskyi verdient in Bergamo wel goed zijn brood en dat zou een struikelblok kunnen vormen, maar Atalanta zou bereid zijn om mee te werken aan een oplossing. Het middenveld van Club zou een stevige boost kunnen krijgen als de transfer rond zou raken, al is het een goede vraag wie van het trio Rits-Vormer-Vanaken dan plaats zou moeten maken voor de Oekraïner.